Ramé Ramé Bersama 23 Augustus 2019

Ramé Ramé Bersama 23 Augustus 2019

Nadat de RRB van 26 juli jl. was afgelast vanwege de warmte werd het opnieuw spannend. Het was warm maar gelukkig kon de RRB deze keer gewoon doorgang vinden. En de bezoekers hadden er zin in. Ruim voor openingstijd vormde zich al een wachtrij. Deze keer waren er ongeveer 36 belangstellenden gekomen om weer te genieten van de muziek, wederom verzorgd door “Ray & Friends”, van het eten, verzorgd door “Rieke & Friends” en van elkaar, weer bijpraten of zoals vroeger “ngobrol-ngobrol”.

Na het welkomstwoord van het bestuur en het voorstellen van de vrijwilligers hebben we gezamenlijk Tai Chi gedaan. Als gastspreker was René Bakker uitgenodigd. Hij vertelde over het project kleinschalige goede doelen in Lombok, Bali en Java (Indonesië) waar hij samen met zijn familie aan werkt.

En steeds was daar de band, gedreven als altijd om voor een aanstekelijke muzikale sfeer te zorgen. Om naar te luisteren, en voor de actieve liefhebbers om op te dansen. Om 15.30 uur hebben we met z’n allen lekker gegeten, RB vrijkaartjes verloot en daarna was er nog tijd om lekkere hapjes in te slaan, om te dansen of om nog wat na te praten. En zoals alles een eind heeft kwam er ook aan deze middag een einde. Dus tot de volgende RRB op vrijdag 27 September a.s. dan hebben we Duo Retired en Bingo.



Over de auteur

rumah administrator