Ramé Bersama 28 juli 2023

Ramé Bersama 28 juli 2023

Bij aankomst AC Rijkerswoerd stonden de bezoekers ons al op te wachten.
Het was nog vroeg, we moesten alles nog uitladen uit de auto’s en spullen uit de kast boven halen.
 Sandra en Danielle (dochters Linda) waren al druk bezig met voorbereiden.

Na het vrijwilligersoverleg en traktatie van Henny konden we eindelijk starten met de inschrijving.

We hebben iedereen en de 2 nieuwe bezoekers welkom geheten. Na de gebruikelijke mededelingen en informatie over het programma van het uitstapje naar het Dolfinarium 18 augustus, konden we starten met de Ramé Ramé Bersama.

Het middagprogramma kon eindelijk beginnen met Leo Tomasouw als muzikale begeleiding.
Voor de Corona zou Leo ook al spelen maar toen moest het helaas worden gecanceld.
Leo speelde de sterren van hemel, de sfeer zat er goed in en vele voetjes gingen van de vloer, het was reuze gezellig.

Voordat we begonnen met de RB-loterij en Bingo zijn alle jarigen van de maand juli naar voren geroepen. In totaal waren er drie jarigen, waarvan er één 94 was geworden. Meneer O. is de oudste RRB-bezoeker en geniet elke keer volop van de RRB-middag. Ook Henny onze vrijwilligster is naar voren geroepen, samen met haar Raymond is ze al 50 jaar getrouwd.  Reden temeer om hen allemaal in het zonnetje te zetten. We hebben met zijn allen volop het ”lang zal ze leven”  voor hun gezongen.

Zoals altijd gaat de opbrengst van de Bingo om de maand naar een goede doel die wij steunen, dit keer is het voor Anak Mas.
Bij de RB-loterij zijn 2 vrijkaarten gewonnen en bij de Bingo waren er zelfs 4 winnaars, zij kregen allen een mooi pakket met Go-Tan producten. De winnaars waren dik tevreden met de gewonnen prijzen.

Natuurlijk was het weer tijd voor de gezamenlijk maaltijd. Het menu was dit keer: nasi putih, ajam smoor, sajoer boontjes, sg tempeh en sg kentang. Terwijl wij aan het eten waren bleef Leo spelen tot aan het eind van de middag.

De hapjesverkoop is goed verlopen, er is veel verkocht.

We kunnen terugkijken op een heel geslaagde en gezellige middag en danken iedereen voor hun komst. Chapeau voor Leo die vele bezoekers aan het dansen kreeg en natuurlijk ook alle vrijwilligers voor hun gezelligheid en harde werken.

De volgende RRB is 25 augustus 2023, tot dan!

Over de auteur

rumah administrator