Ramé Ramé Bersama 26, mei 2023

Ramé Ramé Bersama 26, mei 2023

Er waren weer genoeg aanmeldingen deze maand.  We mochten 52 bezoekers ontvangen, helaas hadden we aardig wat afmeldingen door afscheid, ziekte en hooikoorts.

We hadden deze maand een nieuwe band ‘Allo Band’ die goed in de smaak viel want er werd weer veel gedanst. 

De opbrengst van de Bingo wordt deze maand gedoneerd aan het goede doel ‘de vrienden van Indonesia’ een van onze vaste goede doelen van dit jaar.

De winnaars van de Bingo waren erg blij met hun leuke prijzen.

In het welkomst woord hebben we aangegeven dat we het dagje uit op vrijdag 18 augustus naar het dolfinarium geregeld hebben. Helaas is het niet mogelijk om bij aankomst met z’n allen in het restaurant koffie te drinken met gebak dus zal iedereen hiervoor een voucher ontvangen om zelf in te wisselen. Er zijn veel aanmeldingen maar we hebben nog 7 plaatsen voor vrij. 

Na het welkomst woord was er de mogelijkheid om u aan te melden voor de deelnemers die zich al hadden aangemeld de betaling te voldoen. 

Afgelopen maand hadden we meerdere verjaardagen onder de bezoekers en vrijwilligers. Alle jarigen zijn even in het zonnetje gezet met een ‘lang zal ze leven’ en een kleine attentie.

En natuurlijk werd de middag beëindigd met een heerlijke maaltijd, nasi putih , rendang Padang, Sajoer lodeh, perkedel djagoeng en sg kentang.

Tijdens het eten werd de kroepoek/cassave , sambals en atjar ketimoen geserveerd dat gedoneerd was aan ons door Go-Tan.

Er waren genoeg meeneem maaltijden en een ruime keuze hapjes te koop waar goed gebruik van werd gemaakt want bijna alles is verkocht.

23 juni vieren we ons  5-jarig bestaan, iets om volgende maand feestelijk bij stil te staan.

Het was weer een geslaagde, gezellige middag!

Over de auteur

Rumah Baru administrator