Ramé Ramé Bersama 24 maart 2023

Ramé Ramé Bersama 24 maart 2023

Er waren weer genoeg aanmeldingen deze maand. We mochten 52 bezoekers ontvangen waarvan 4 nieuwe bezoekers.

Alle tafels waren leuk versierd met kronkelwilg takken en gevouwen paashaasjes om alvast een beetje het Paasgevoel te krijgen. 

De stemming zat er goed in en veel bezoekers stonden te popelen om te gaan dansen. De dansvloer stond regelmatig zo vol dat het pad tussen de tafels ook als dansvloer werd gebruikt.

Hiervoor de complimenten aan de band No Clue die een heel divers repertoire speelde van Roy Orbison tot de Beatles.

Tot groot verdriet hebben we afgelopen maand afscheid moeten nemen van onze bezoeker Max van Maanen waar we voor aanvang van de middag één minuut stilte hebben gehouden.

De opbrengst van de Bingo wordt deze maand gedoneerd aan het goede doel van de broer van Ronald Schubert. Hij heeft kort uitleg gegeven over het goede doel van zijn broer in Indonesië.

De 3 winnaars van de Bingo waren erg blij met hun leuke prijzen.


Er waren ook een paar jarigen waarvoor we lang zal ze leven hebben gezongen.

Een van onze andere goede doelen Stichting Anak Mas heeft ons getrakteerd op heerlijke paaseitjes, dank hiervoor.

Een fotograaf van Arnhem Direct heeft wat foto’s genomen voor de digitale krant Arnhem Direct.  Er zal een kort artikel over onze stichting worden geplaatst.

In het welkomst woord hebben we aangegeven dat we een dagje uit willen plannen in augustus. De bezoekers hebben kunnen aangeven of ze hiervoor belangstelling hebben. We kunnen alvast aangeven dat er genoeg animo is voor dit te plannen uitje.

En natuurlijk werd de middag beëindigd met een heerlijke maaltijd, nasi putih, ajam, sajoer met tahoe, sg telor en sg kentang.

Er waren genoeg meeneem maaltijden en een ruime keuze hapjes te koop waar goed gebruik van werd gemaakt want bijna alles is verkocht.

Het was weer een geslaagde, gezellige middag!


De volgende RRB zal zijn op vrijdag 28 april 2023 .

Over de auteur

Rumah Baru administrator