Ramé Ramé Bersama 22 juli 2022

Ramé Ramé Bersama 22 juli 2022

Voorgaande jaren hebben wij de maand juli steeds moeten cancelen vanwege het warme weer. Nu voor de eerste keer hebben we het door kunnen laten gaan.  De zaal was bomvol en gelukkig was het niet al te warm wat erg plezierig was voor iedereen.

Na verwelkomen van alle gasten en Ray & friends zijn er nog enkele mededelingen van het bestuur:
– Corona nieuws;
– reserveren verplicht, vanaf 10e van de maand;
– tafels kunnen niet van tevoren gereserveerd worden;
– gelieve niet met groot geld te betalen;
– uitgelegd dat SRB geen facebook heeft en dat wij foto’s en video’s die gemaakt zijn alleen op de website van RB plaatsen. Wij kunnen helaas niet voorkomen dat er toch foto’s/filmpjes op facebook worden geplaatst door anderen.

Voor de rest was het een middag om te genieten van de muziek, kletsen en lekker dansen. Naast de maandelijkse RB loterij (2 vrijkaarten) was er dit keer ook bingo. Er waren 3 prijzen te winnen. Een dame die voor het eerst RRB bezocht zei nog nooit iets gewonnen te hebben, zij behoorde nu tot één van de gelukkigen.

Als afsluiting was het weer gezamenlijk nuttigen van de maaltijd. Op het menu stond: nasi putih, rendang, sajoer lodeh en s.g tempeh. Als verrassing was er ook nog een verkoelend toetje, cocktail susu, wat er gretig in ging. De rij voor de verkoop van hapjes en maaltijden was weer gigantisch lang, er werd goed verkocht.

Alweer een zeer geslaagde middag!  
Lieve mensen bedankt voor uw komst, Ray & friends heel hartelijk bedankt voor het spelen. Iedereen een behouden thuiskomst en hopelijk tot de volgende RRB 26 augustus 2022 dan speelt de band Amboyna
four.

Over de auteur

Rumah Baru administrator