Ramé Ramé Bersama 13 december 2019

Ramé Ramé Bersama 13 december 2019

Deze middag stond in het teken van de kerst. Door de te verwachten drukte werd verzocht om zich in te schrijven. Gelukkig maar, want we zaten helemaal vol. Het was vanwege brandveiligheid niet toegestaan om meer mensen binnen te laten.

De tafels waren mooi opgemaakt, alles in kerstsfeer, het zag er gezellig en sfeervol uit.
Het was een topdrukte, alle vrijwilligers hebben hard moeten werken maar met vereende krachten is het gelukt. Dit moet even gezegd worden: we hebben een topteam!

Deze keer stond de band No Clue op het programma voor de muzikale omlijsting. Het programma was iets anders ingedeeld. We zijn begonnen met iedereen welkom te heten. Aansluitend het RB lied gezongen met de band en daarna kon Frans Tai Chi geven voor de liefhebbers. Henny deed daarna de RB loterij, deze zijn gewonnen door twee lieve mensen.

Door de muziek van No Clue zat de sfeer er vrij snel in en dat was ook goed te merken. Er werd gedanst, gelachen en genoten. Na het gezamenlijk nuttigen van de maaltijd en toetje hadden we nog een verrassing.

Twincess bestaande uit de tweeling Langit en Lintang zijn Balinese meisjes, ze wonen nog maar kort in Nederland. Zij beheersen de Balinese dans ontzettend goed en hebben ons een mooie uitvoering laten zien. De meisjes zagen er mooi uit, perfect opgemaakt en gekleed in Balinese danskleding, door hun moeder, prachtig gewoon. Onvoorstelbaar dat zij de kunst van de Balinese dans nu al zo goed beheersen. De techniek, de beheersing van de houding van lichaam, handen en ogen, ontzettend geweldig.  Ze zijn nog jong en nu al overweldigend. We hebben allemaal genoten van hun dans, er werd dan ook volop voor ze geklapt. Sommige oma’s konden het niet nalaten om ze te complimenteren en knuffelen, dat wilden wij allemaal wel.
Zo, dit was weer de laatste RRB van dit jaar, de tijd is omgevlogen.
Wij danken de band No Clue voor de muzikale omlijsting en Twincess voor hun mooie Balinese dans. Onze dank gaat ook naar alle vrijwilligers en donateurs die het mogelijk maakten deze middag succesvol te doen slagen.
De volgende RRB is 24 januari 2020 met als band Ray and friends en als thema nieuwjaarsviering. Wij hopen u allen dan weer te mogen begroeten.

Namens het bestuur en alle vrijwilligers van Rumah Baru wensen wij u fijne kerstdagen en een heel gezond, hoop- en liefdevol jaar toe.

SELAMAT HARI NATAL DAN HARI TAHUN BARU 2020



Over de auteur

rumah administrator