Menzis Kerstdiner 18 december 2019

Menzis Kerstdiner 18 december 2019

Dit jaar zijn we weer door Menzis Wageningen uitgenodigd voor het jaarlijks kerstdiner, gehouden op 18 december jl. We mochten 20 ouderen inclusief begeleiders en chauffeurs meenemen. Een hoop geregel zo vlak na ons RRB kerstviering van 13 december maar het is gelukt. Met 2 bussen van Vancation vertrokken we vanuit AC Rijkerswoerd naar Wageningen. Een aantal mensen zijn met eigen vervoer gekomen. Wat hebben we een ontzettend leuke, gezellige en onvergetelijke avond gehad. Iedereen heeft genoten, lekker gegeten, gedanst en een aantal hebben zelfs meegedaan aan de polonaise. Rumah Baru dankt Menzis, speciaal Natascha, de vrijwilligers, de entertainers, voor deze zeer geslaagde avond. Onze ouderen zijn voldaan en met een volle buik weer veilig thuis gebracht door onze chauffeurs Nelis en Ronny, dank jullie wel. Aan mw. Corry van Haaften en haar begeleidster Sandra gevraagd of zij ook een stukje wilden schrijven voor de website en dat wilden ze wel. Zie tekst hieronder!

Woensdag 18 december zijn we om 16 uur met twee busjes van Arnhem naar Wageningen gereden. 20 Ouderen van Rumah Baru zijn uitgenodigd voor een kerstdiner bij zorgverzekeraar Menzis. We zijn door de enthousiaste medewerkers van Menzis enorm in de watten gelegd. Zelfs de lift werd voor ons bediend!
In het gezellige, helemaal in kerstsfeer gehuld, restaurant werden we goed verzorgd. Een heerlijk 4 gangen diner werd, met een grote glimlach op hun gezicht, door de medewerkers van Menzis uitgeserveerd.
Ook aan entertainment was er gedacht, er liep een goochelaar én een zanger rond. De zanger had muziek opgezocht van Indische liedjes zodat we de potjo potjo konden dansen. Van de andere gasten kregen we daarvoor een mooi applaus.
Natuurlijk is een groepsfoto bij de kerstboom gemaakt. De gezellige avond is echt voorbij gevlogen! Tegen half tien zijn we allemaal door de chauffeurs Nelis en Ronny, heel luxe thuis afgezet J. We hebben genoten van een fantastische avond. Iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt: hartelijk dank!
Corry van Haaften en Sandra Hubers



Over de auteur

rumah administrator