Kookworkshop AC Rijkerswoerd, woensdag 7 november 2018

Kookworkshop AC Rijkerswoerd, woensdag 7 november 2018

Woensdag 7 november heeft Rumah Baru een kookworkshop gegeven bij AC Rijkerswoerd. Wij hebben samen met de cliënten en hun begeleiders een Indische maaltijd gekookt.
Een paar cliënten met hun begeleiders hebben meegeholpen met het snijden van de komkommers en paprika’s voor de atjar. De andere cliënten hebben met hun begeleiders de boontjes gesneden voor de sajoer goreng boontjes.

Het menu van die dag was:
– Nasi putih
– Ajam ketjap
– Sajoer goreng boontjes
– Atjar
– kroepoek en gebakken uitjes
– Pisang goreng

De begeleiders hebben de borden mooi opgemaakt, wat een samenwerking,  het zag er heel feestelijk uit. Van begeleiders en cliënten veel positieve reacties gehad en een paar cliënten zouden het heel fijn vinden als we dit vaker zouden doen. Wij hebben genoten van deze mooie middag en wij denken dat wij de cliënten en begeleiders hiermee een groot plezier hebben gedaan. Heel voldaan en zeer tevreden  zijn wij rond 14.00 uur weer huiswaarts gekeerd. 

 

Over de auteur

rumah administrator