Ramé Ramé Bersama 28 september 2018

Ramé Ramé Bersama 28 september 2018

Vrijdag 28 september jl. was een mooie dag om onze Ramé Ramé Bersama mee te beginnen.

De voorbereidingen waren nog in volle gang toen de eerste bezoekers zich al aanmelden. Even wachten, inschrijven en daarna mochten ze naar binnen. Toen iedereen binnen was opende Danny de middag en kon er gestart worden met het programma.

De eerste 10 minuten zijn voor Frans, die ons de kunst van Tai Chi bijleerde, er werd volop meegedaan.
Daarna was er een optreden van Chicco die ons met zijn zang en verhaal vermaakte. Af en toe werd Chicco versterkt met zang door Robert en Josefina. Gezamenlijk werden er liedjes gezongen.
Tussendoor werd er lekkers uitgedeeld: wadjik, dadar gulung en pasteitjes. Lies heeft de wadjik en de dadar gulung gemaakt en Trudy de pasteitjes, dames onze dank hiervoor. Ze hebben er allemaal heerlijk van gesmuld.

We hebben nog een minuut stil gestaan bij het overlijden van George Jansen.

De Bingo werd enthousiast gepresenteerd door Tamara geassisteerd door Lies, 3 rondes 9 prijsjes waarvan 3 hoofdprijzen. Complimenten dames! Jullie zijn ervoor in de wieg gelegd om samen de Bingo te presenteren.
Ondertussen werd in de keuken keihard gewerkt door Ellen, Linda en Frans om alles voor elkaar te krijgen. De borden werden opgemaakt en konden meteen worden uitgeserveerd.

Josefina heeft een gedicht voor Rumah Baru gemaakt, waarvoor onze hartelijke dank!
Dan nog snel een Rumah Baru Loterij: een gratis entree voor de volgende Ramé Ramé Bersama, aansluitend muzikale afsluiting door Chicco, Josefina en Robert……

Wij willen alle vrijwilligers hartelijk bedanken voor al hun hulp.

Al met al wederom een geslaagde, gezellige middag waar we tevreden op terug kunnen kijken.
Voor impressie van deze middag, zie foto’s hieronder.

Over de auteur

Rumah Baru administrator

Geef een reactie