Ramé Ramé Bersama 24 augustus 2018

Ramé Ramé Bersama 24 augustus 2018

Onze eerste echte Ramé Ramé Bersama was behoorlijk druk bezocht.
Het was reuze gezellig, lekkere muziek van Ray and friends, waar heerlijk op werd gedanst zoals de potjo potjo, kumbia en de jive. Ray heeft speciaal voor Rumah Baru een liedje geschreven op de muziek van Kole Kole…. ons eigen Rumah Baru lied, echt geweldig. Dankjewel Ray! Frans heeft Tai Chi les gegeven en Ronny heeft de betekenis van het Garuda symbool uitgelegd. Tussendoor werden er loempia’s en spinazie/feta hapjes uitgedeeld. Daarna werd er gezamenlijk gegeten, een Rumah Baru loterij gehouden en muzikaal afgesloten door Ray and friends. Al met al een zeer geslaagde middag waar we met grote tevredenheid op terug kunnen kijken. Wij willen iedereen bedanken voor hun komst en gezelligheid. Onze speciale dank voor diegene die een donatie in onze Rumah Baru bus hebben gedaan.
Terima kasih banyak!

 

 

Over de auteur

Rumah Baru administrator

Geef een reactie