De 3- daagse lopen bij Rumah Kita

De 3- daagse lopen bij Rumah Kita

De eerste dag van de 3-daagse is goed verlopen. Vanwege de warmte is besloten om niet buiten te lopen maar binnenhuis. Het was heel druk en de opkomst van de bewoners was groot. De stemming zat er goed in. Toen het startsein was gegeven mochten de bewoners met een rollator en de bewoners die nog goed ter been waren als eerste starten, daarna de bewoners in een rolstoel. Er was muziek bij de start en er werd afgesloten met muziek en een drankje aan het eind.

Vandaag de tweede dag gelopen. Wederom hebben we binnen gelopen vanwege de warmte en het laatste stukje via kleinschalig wonen een stukje buiten gelopen naar het restaurant , waar we warm werden ontvangen door muziek van  “As Maar Geef Geluid” . We kregen een drankje en een heerlijk peren ijsje aangeboden.

De derde dag en tevens de laatste dag van de 3-daagse van Rumah Kita zit er alweer op en alles is zonder problemen verlopen. Ze hebben allemaal de finish gehaald en werden beloond met een mooie gladiool en een sleutelhanger gemaakt door Chériette Lemaire van de Cliëntenraad Rumah Kita. De middag werd muzikaal afgesloten door de “Lapangan Desa Band” .  Iedereen werd voorzien van een drankje en lekkere snacks.

Over de auteur

rumah administrator