Pasar Malam Wageningen

Pasar Malam Wageningen

Een kleine impressie van onze eerste samenwerking met Rumah Kita Wageningen. Zaterdag 16 juni 2018 hebben wij met een aantal vrijwilligers  (Zeffie, Ronny en Achie, Danny, Tamara en Rieke) van Rumah Baru geholpen op de Pasar Malam van Rumah Kita. Zeffie was er al om 09.00 uur. Ronny, Achie en ik zijn om ongeveer 10.45 uur aangekomen op de Pasar Malam, het was toen nog niet al te druk. We kwamen net op het moment dat cabaretier Ricky Risolles zou beginnen. Daar hebben we een tijdje naar geluisterd. Verder waren er nog optredens van The Nightbreakers en Tifagroep Sapa Lawan. Op het binnenpleintje kon je luisteren naar het Anklungorkest en kijken naar dansgroep Wahana Budaya Nusantara van Rachma. In het restaurant speelde de Rumah Kita band en The Cradle (band). Zeffie was vooraf ingedeeld bij het koffie rondbrengen, maar helaas was die plek al in beslag genomen. Uiteindelijk werd ze bij de informatiestand van Rumah Kita/Rumah Baru gezet. Ronny en Achie waren ingedeeld bij de Toko en hadden het daar reuze naar hun zin, veel mensen ontmoet en natuurlijk ook veel bekenden. De Toko was ook echt een plek waarin zij zich thuisvoelden. Zoals jullie weten maakt Achie altijd heel veel foto’s van iedereen om haar heen, mijn dank aan Achie . Tamara was ingezet in het restaurant en Danny en ik waren bij het opscheppen van de nasi rames. Het was ontzettend druk en het was hard aanpoten maar wel ontzettend leuk en gezellig. Af en toe een praatje kunnen maken en natuurlijk ook gelachen. Bij de nasi rames moesten regelmatig de bakken worden bijgevuld, dus soms even wachten, maar gelukkig waren de mensen die in de rij stonden heel geduldig en wij ook. We kunnen met alle tevredenheid terugkijken op een zeer mooie en succesvolle dag. Alle vrijwilligers die mee hebben geholpen kregen als bedankje een enveloppe met muntjes (hiermee kon je iets te drinken of te eten kopen) en een bon voor een halve spekkoek. Iedereen hartstikke  bedankt voor jullie hulp. Volgend jaar weer! Terima Kasih!

Over de auteur

rumah administrator