Ramé Ramé Bersama 26 augustus 2022

Ramé Ramé Bersama 26 augustus 2022

Vrijdag 26 augustus was het weer zover, de middag van onze kumpulan.

Tijdens onze vorige RRB hebben we onze bezoekers gevraagd om de hal vrij te houden en om buiten te wachten dit i.v.m. de activiteiten die nog gaande zijn tot 13:00. De cliënten die worden opgehaald geven we hierdoor de ruimte. Hier is goed gehoor aangegeven. We willen iedereen bedanken voor uw begrip.

Het ging weer erg snel met de aanmeldingen en binnen korte tijd waren we vol geboekt. Na wat afmeldingen hadden we een totaal aantal bezoekers van 53.

De middag werd muzikaal verzorgd door trio Amboyna. 

Na het een kort welkom van het bestuur en een mededeling dat de aanvraag bij Burgerkracht is gehonoreerd, begonnen we de middag met een lang zal ze leven voor 2 bezoekers die beiden begin september jarig zijn. Een paar tafelgenoten van tafel 4 waar ze altijd zitten hadden gezorgd voor een heerlijke traktatie, paar soorten spekkoek. 

Vanaf dat de muziek begon te spelen werd er flink gedanst. Er was weer een RB-loterij voor de vrijkaarten en een bingo met leuke prijzen. De opbrengst van de bingo zal deze maand gedoneerd worden aan stichting Anak Mas. 

Na de bingo werd er weer heerlijk gedanst. Om 16:00 was het tijd om te eten,

Ritja Ritja ajam, boontjes met tahoe, s.g. tempeh, s.g. kentang, kroepoek en sambal.

Veel bezoekers gingen naar huis met de hapjes en maaltijden die verkocht werden.

Het was weer een geslaagde middag met veel gezelligheid en lekker eten. 

Over de auteur

Rumah Baru administrator