Ramé Ramé Bersama 14 December 2018

Ramé Ramé Bersama 14 December 2018

Deze dag stond in het teken van de Kerst. We hebben heel gezellig de Kerst gevierd met onze bezoekers. Ze waren in groot getale aanwezig 47 bezoekers, de zaal was dan ook goed vol.

De zaal en tafels waren aangekleed in Kerstsfeer en het zag er erg mooi en gezellig uit.
Op het programma stond dit keer Bingo en wij hadden ook een nieuwe band  “No Clue. Deze band speelt nog maar kort in deze samenstelling maar werd zeer goed ontvangen door iedereen. Er werd volop gedanst op de muziek en we hebben met zijn allen genoten, we danken de bandleden van No Clue ook hartelijk hiervoor.

Zoals altijd hebben Anja en Rieke iedereen welkom geheten. Het is voor ons allemaal ook elke keer een verrassing hoeveel gasten we krijgen en het doet ons goed dat het steeds weer zo druk is. We hebben ook medegedeeld dat deze middag in het teken staat van de Kerst, vandaar al die extra dingen die wij voor de gasten hebben gedaan. Ook was medegedeeld dat wij volgend jaar de entreekosten gaan verhogen met € 1,00 .

Al onze vrijwilligers voor deze middag zijn weer voorgesteld, de samenstelling kan namelijk per keer verschillen. Elke tafel kreeg een eigen tafelvrouw/heer toegewezen, zodat voor de gasten duidelijk was bij wie ze terecht kunnen voor als men wat nodig heeft.

Dit keer hadden we Bingo gespeeld, deze werd gepresenteerd door Henny en Robert. In totaal drie rondes dus drie prijzen te winnen in dit geval waren het 4 prijzen geworden. De te winnen prijzen waren banketstaven, een kerststol en een amandel kerstkrans.
De Rumah Baru loterij gepresenteerd door Nelis en Robert, hier kon men twee gratis entreeprijzen winnen met een kerststol en/of amandel kerstkrans.

De band No Clue speelde tussendoor steeds zodat er veel gedanst kon worden. Met No Clue hebben we in het begin gezamenlijk het Rumah Baru lied gezongen.
De croissantjes die werden rondgedeeld waren gemaakt door Lita, hartelijk dank hiervoor.  Natuurlijk werd er gezamenlijk gegeten, als voorgerecht hadden we een mini loempia. Daarna was er het hoofdgerecht en een toetje. Trudy heeft de mini loempia en Ketan Itam gesponsord, dank je wel Trudy. Na het eten kreeg iedereen nog een gelukskoekje en Anja en Rieke deelden ook nog een advent doosje en een kerstkaart uit.

We hebben een mooie gezellige middag gehad en sloten af met het gezamenlijk zingen van het Rumah Baru lied en daarna kon er nog gedanst worden.

We danken iedereen die heeft meegeholpen om deze Ramé Ramé Bersama, die in het teken van Kerst stond, tot een geslaagde middag te maken.Dank jullie wel. We wensen iedereen Fijne Kerstdagen en een gezond en liefdevol 2019 toe.

Onze volgende Ramé Ramé  Bersama is op 25 Januari 2019 en we hopen u dan weer te mogen verwelkomen.

Namens Stichting Rumah Baru
Anja en Rieke

Over de auteur

rumah administrator