Ramé Ramé Bersama 23 November 2018

Ramé Ramé Bersama 23 November 2018

De eerste bezoekers waren er al rond 13.00.  Na inschrijving moesten zij nog even wachten omdat de zaal om 13.30 uur open ging.     Langzamerhand druppelde de zaal vol en waren er uiteindelijk 37 bezoekers binnen.
Anja en Rieke hebben de bezoekers en natuurlijk ook de band: Ray and Friends welkom geheten. De vrijwilligers zijn weer voorgesteld aan iedereen zodat men weet wie ze kunnen aanspreken als er iets zou zijn. De nieuwe aanpassing van de privacywetgeving is uitgelegd. Bij de inschrijving kreeg men informatie mee om thuis nog goed door te lezen. 
Zoals altijd zijn we gestart met Tai Chi, gegeven door Frans, gevolgd door muziek van Ray and friends. Deze middag stond in het teken van Sint en Piet daarom werd er een verhaal voorgelezen van “Piet in de koelkast” door tante Deetje. Tante Deetje is een nichtje van tante Lien.  Brrrrrr…. wat had die arme Piet het koud gehad in de koelkast maar goed dat hij werd gevonden door Sint. Na het voorlezen hebben Carmen en Koen wat lekkers uitgedeeld uit de grote jutezak van Piet. Ondertussen speelde de band weer en kon er weer volop gedanst worden. In de keuken werd er hard gewerkt om alles weer voor elkaar te krijgen voor de maaltijd. We hebben gezamenlijk gegeten en de lootjes voor de RB loterij werden uitgedeeld. De RB loterij werd gepresenteerd door Koen en Carmen die 2 loten trokken.  De winnaars kregen ieder een gratis entreekaart en een speculaaspop.  Zoals bij elke Ramé Ramé Bersama werden er na het eten hapjes en maaltijden verkocht, de verkoop verliep voorspoedig.
Deze middag was gedeeltelijk gesponsord door de Jumbo Rijkerswoerd met strooigoed Sint & Piet, mandarijnen en 10% korting op onze boodschappen. Ook hebben wij een wijkbudget gekregen van de Wijkvereniging Rijkerswoerd.
Wij danken de Jumbo en Wijkvereniging Rijkerswoerd voor hun bijdrage.

Een limbo voorstelling werd gegeven door Koen aangemoedigd door Carmen, natuurlijk muzikaal begeleidt door de band. Dat was echt lachen..….  
De mandarijnen gesponsord door de Jumbo zijn uitgedeeld en de middag werd afgesloten met dans en muziek. Al met al was het een zeer geslaagde en gezellige middag! Wij danken Ray and friends voor de muzikale bijdrage, Henny voor het voorlezen en Leander voor het maken van de vele mooie foto’s.

De volgende Ramé Ramé Bersama is 14 december 2018. We hopen u dan weer te mogen verwelkomen.

Over de auteur

Rumah Baru administrator