Ramé Ramé Bersama 22 november 2019

Ramé Ramé Bersama 22 november 2019


Zoals altijd hebben we iedereen welkom geheten. Ray and friends (Ray, Ronald, Richard, Ferry en Stef) zorgden voor de muzikale omlijsting, waarvoor onze dank.

Er werd goed meegedaan met Tai Chi gegeven door Frans. Daarna werd er natuurlijk gedanst op de muziek van Ray and friends. Toen was het tijd voor de Bingo, 3 prijzen waren er te winnen . De eerste prijs is gewonnen door een lieve dame en de andere twee prijzen werden gewonnen door een begeleider van een nieuwe bezoeker. Een geluk voor hem en helaas pech voor de anderen. Wederom was daar de muziek waar je gewoon op moet dansen, altijd leuk om te kijken hoe er gedanst wordt. Na het nuttigen van de gezamenlijke maaltijd was het tijd voor de RB loterij deze waren gewonnen door 2 lieve dames. Alle winnaars van harte gefeliciteerd. De hapjes verkoop verliep voorspoedig, er waren dan ook heerlijke hapjes te koop. We sloten af met muziek van Ray and friends.

Het bestuur bedankte iedereen voor hun komst en wenste iedereen een behouden thuiskomst. Helaas wordt het nu al heel vroeg donker en we merken dat iedereen op tijd naar huis willen gaan.

De volgende Ramé Ramé Bersama is 13 december met als thema Kerst. De muzikale aankleding zal worden verzorgd door de band No Clue.

Omdat we veel bezoekers verwachten is reservering gewenst. 
U kunt zich telefonisch opgeven bij:
Rieke 06 28706192 , Anja 06 53562176 , Frans 06 13425696 of
via email: contact@rumahbaru.nl

Over de auteur

rumah administrator